Mihai Gavrilă revine la FC Argeș Basketball

0
  • Al treilea transfer perfectat de gruparea din Trivale

FC Argeș Basketball a anunțat pe site-ul clubului că Mihai Gavrilă este noul jucător al echipei piteștene. Pivotul român a semnat un nou contract cu alb-violeții, valabil pe un sezon competițional.
Baschetbalistul reia colaborarea cu gruparea din Trivale, după ce stagiunea precedentă nu a putut să o încheie cu alb-violeții din cauza unei accidentări. Mihai Gavrilă are 31 de ani, măsoară 2.04 metri și este un jucător de poziția 5.

Jucător cu mare experiență

Dublu campion al României, născut la Craiova, în vârstă de 32 ani, el va bifa sezonul cu numărul 2 alături de familia alb-violetă. Mihai are 13 ani jucați ca profesionist, trecând pe la echipe precum SCM U Craiova, Gaz Metan Mediaș, CSM Ploiești, CSM Oradea și Steaua București.

Recuperat după o accidentare

În sezonul precedent, Mihai Gavrilă a bifat 18 prezențe în Liga Națională de Baschet Masculin și a avut cifre statistice de 1.6 puncte și 1.0 recuperări în puțin peste 7 minute petrecute în medie pe meci. FC Argeș Pitești s-a despărțit în sezonul trecut de Mihai Gavrilă, după accidentarea acestuia, pentru a-l putea legitima pe Kostas Gontikas. FC Argeș Pitești l-a numit în funcția de antrenor principal pe Milan Mitrovic, iar la nivelul lotului de jucători i-au mai anunțat pe Nikola Jevtovic și Mihai Măciucă.
”Ne bucurăm enorm pentru faptul că Mihai s-a recuperat după accidentarea suferită în finalul sezonului regulat și suntem siguri că el va reveni pe parchet la fel de motivat și energic. Gavrilă va colabora din nou cu coach Milan!” este anunțul făcut de FC Argeș Basketball.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.