Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
Anul XXVIII Nr. 8299-Marţi, 5 iulie 2022
Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .
Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto şi/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către curier.ro doar în limita a 150 de semne, cu citarea sursei. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii menţionaţi aici.
ad
ad

Articole »»» »»» »»»

10 Comentarii:

 1. 1

  Anonim

  Autorul editorialului, după ce îl citează generos pe Ludovic Orban, scrie: „Din păcate, nu știu dacă Ludovic Orban are sau nu dreptate, însă dacă are…”.
  Dacă folosești o sursă ( nu mai multe și de încredere și care dau aceeași rezultantă), ce veridicitate mai poate să aibă „editorialul”?

  Reply
  1. 1.1

   Erete

   Mai e mult până departe…Editorialul nu este o pur și simplu o știre, cuprinde și alte ,,ingrediente” (păreri, puncte de vedere, etc.).

   Reply
   1. 1.1.1

    anonim2

    Editorial (dexonline.ro)
    1. Care aparține editurii sau editării, privitor la edituri sau la editare.
    2. Care exprimă părerea conducerii redacției într-o problemă actuală importantă.

    Reply
    1. 1.1.1.1

     Anonim

     De acord, dar mai sunt și alte nuanțe.

     Reply
 2. 2

  Anonim

  Smeorene, daca tot o idolatrizezi pe doamna Mungiu, atunci scrie-i numele corect, sa nu mai rada cititorii de tine!

  Reply
 3. 3

  Zoil

  Mai devreme fu … „binomul”, acuma vine polinomul/mai dihai decat stramosu’ : pe cand toate holearcele erau bagate in seama si platite … la greu !

  Reply
 4. 4

  Boni

  ,,Din păcate, românilor nu le pasă de libertatea lor” spune editorialistul” și nominalizează câțiva ziariști curajoși, ,,cam puțini pentru a apăra o țară”!
  Aș mai adăuga eu și pe semnatarii unor articole din ,,Cațavencii” nr. 22 și altele, spumanți și curajoși.
  În ceea ce-i privește pe colegii mei de ,,subsol”, foaaaaarte vocali cu alte prilejuri, acum, când este vorba de ,,intelligence” (vorba vine!), mucles, frica păzește pepenii, tac exact ca mortul în păpușoi, la fel ca mulți alți eroi de mucava! Trestii (ne)gânditoare, unduindu-se după vânt, nu stejari verticali, deși,
  vorba lui Coșbuc: ,,nu-i totuna leu să mori ori câine-nlănțuit”!

  Reply
  1. 4.1

   CVititor

   Un comentariu neinspirat, Boni, ca sa fiu „catifelat” in exprimare.
   Eu dacă am ceva de spus o fac la momentul potrivit, dacă subiectul îmi este strain nu obișnuiesc sa latru precum cainii la Luna ca sa ma bag in seama.
   Asa ca, aștept alte puncte de vedere ale editorialistului – mai puțin ,,intelligence” (vorba vine!) – pentru a-mi exprima un punct de vedere.
   Pacat ,Boni, un comentariu neinspirat.

   PS abia așteaptă patrupezii sa comenteze : ia uite, astia se contrazic intre ei …Pacat Boni…!

   Reply
   1. 4.1.1

    Boni

    Stimate CVititor, în niciun caz nu m-am referit la dvs. ci la ,,colegii” noștri degrabă iubitori ai ,,Conducătorului”, probabilul tată al proiectelor în discuție (că nu-și permiteau fără aprobarea săsească).
    Cred că lor li se adresează zicerea…,,nu obișnuiesc să latru precum câinii la Lună ca să mă bag în seamă”…și nu mie…
    P.S. Mi-au plăcut foarte mult Cațavencii din numărul 22. De citit, merită!

    Reply
    1. 4.1.1.1

     Erete

     Aprobare săseasscă?!?

     Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Versiune desktop Versiune mobilă