În sfîrșit, victorie!

0
  • Liga Națiunilor

Echipa naţională a României a câştigat cu scorul de 1-0 în meciul disputat acasă cu reprezentativa Finlandei, în Grupa a 3-a a Ligii B a Ligii Naţiunilor. Unicul gol al partidei a fost înscris de fundaşul stânga Nicuşor Bancu, în minutul 30.
A fost primul succes din mandatul selecţionerului Edward Iordănescu, după un egal şi 3 înfrângeri. România a făcut un joc bun, a ratat ocazii mari de gol, având două bare şi un penalty ratat, însă Finlanda a avut o posesie net superioară, 60%-40% şi a irosit câteva ocazii uriaşe de a înscrie. Golul s-a marcat în minutul 30, după o fază frumoasă de atac, pornită din propria jumătate: Bancu l-a lansat pe Puşcaş pe contraatac, atacantul a centrat în faţa porţii, de unde acelaşi Bancu a marcat cu o lovitură de cap.
România: 1. Florin Niţă – 2. Andrei Raţiu, 6. Vlad Chiricheş (căpitan), 15. Andrei Burcă, 11. Nicuşor Bancu – 20. Darius Olaru (5. Alexandru Creţu, 68), 14. Marius Marin – 22. Deian Sorescu (13. Valentin Mihăilă, 80), 8. Alexandru Cicâldău (18. Răzvan Marin, 69), 7. Octavian Popescu (4. Sergiu Hanca, 54) – 9. George Puşcaş. Selecţioner: Edward Iordănescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.