Ingrediente:
• 2 bucăți gogoșari în oţet
• sare, piper
• muştar
• 200 ml ulei
• 6 bucăți ouă
• 3 bucăți gogoșari în oţet
• 7 bucăți castraveţi în oţet
• 6 bucăti morcovi
• 7 bucăți cartofi
• 1 bucată piept de curcan
• maioneză
Mod de preparare:
1. Se pune pieptul de curcan la fiert, se spumează, după care se adaugă morcovii şi cartofii întregi.
2. Se condimentează cu sare şi piper şi se lasă să fiarbă. Când sunt gata, se scot şi se lasă să se răcească.
3. Se taie castraveţii, gogoşarii, morcovii şi cartofii cubuleţe. La fel se taie şi carnea.
4. Peste amestecul de legume şi carne se pune un sfert din cantitatea de maioneză obţinută din 4 gălbenuşuri fierte, 2 crude şi 200 ml ulei.
5. Se adaugă muştar, sare şi piper şi se amestecă bine.
6. Se aşează pe un platou sub formă de inimioare.
7. Se ornează cu gogoşari tăiaţi mărunt şi se decorează cu maioneză.
ZIARUL CURIERUL ZILEI ESTE INTERESAT DE OPINIILE ŞI SUGESTIILE DUMNEAVOASTRĂ, LEGATE DE CONŢINUTUL CURIER.RO.
De asemenea, aducem în atenţia tuturor CLIENȚILOR noștri ACTUALI și VIITORI, noua adresă de E-MAIL a redacţiei: anuntcurierulzilei@gmail.com Trimite
CONTACTAŢI-NE LA TELEFOANELE: 0248/215740; 0248/215726; 0348/401525