Timpi de preparare:
• Timp de preparare: 20 min
• Timp de gătire: 90 min
• Gata în: 1 ore, 50 min
Ingrediente:
• ulei
• 3 linguri muștar
• câteva cuișoare
• 2 portocale
• 1 ardei gras verde
• 1 ceapă
• 1 morcov
• 1 pulpă mică cu tot cu șorici
• sare
• piper
Mod de preparare:
1. Carnea se pune la fiert, pentru 30 de minute, împreună cu ceapa întreagă, morcovul tăiat mai mic, ardeiul tăiat în două, sare şi ulei.
2. După acest timp, carnea se scoate, se lasă la scurs și se taie șoriciul asemenea unui acordeon.
3. Se unge carnea cu muștar, se înfig din loc în loc cuișoarele și în pliurile făcute în șorici se așează feliile unei portocale.
4. Se așează carnea în tava de copt, se pun în tavă ulei și cealaltă portocală feliată, se adaugă apoi puțină apă și se da la cuptor pentru o oră.
ZIARUL CURIERUL ZILEI ESTE INTERESAT DE OPINIILE ŞI SUGESTIILE DUMNEAVOASTRĂ, LEGATE DE CONŢINUTUL CURIER.RO.
De asemenea, aducem în atenţia tuturor CLIENȚILOR noștri ACTUALI și VIITORI, noua adresă de E-MAIL a redacţiei: anuntcurierulzilei@gmail.com Trimite
CONTACTAŢI-NE LA TELEFOANELE: 0248/215740; 0248/215726; 0348/401525