Hoţ de buzunare, în arest!

0
0

După ce prietenul lui a fost reţinut, acum a venit rândul complicelui să ajungă în arest. Este vorba de un hoţ de buzunare care împreună cu un alt individ au furat portofelul unei doamne aflate în autobuz. Cei doi au sustras suma de 1000 de lei apoi s-au dus şi au scos de pe card încă 1000 de lei toti banii pe care păgubaşa îi avea în cont. Vedeţi din materialul următor cum au operat şi ce  măsuri de precauţie şi-au luat hoţii ca să nu fie prinşi.
Hoţii de buzunare care îşi fac veacul în autobuzele aglomerate nu mai sunt un secret pentru nimeni. Operează cu rapiditate şi îi lasă pe călătorii neatenţi fără bani sau telefoane. Ceea ce pierd din vedere indivizii certaţi cu legea este faptul că mijloacele de transport în comun din Piteşti sunt dotate cu camere de supraveghere.

Cu ajutorul acestora, poliţiştii reuşesc în scurt timp să-i identifice pe autori. Este şi cazul a doi cunoscuţi hoţi de buzunare care pe data 26 mai au acţionat într-un autobuz şi au furat, din geanta unei femei, portofelul cu bani şi acte. În momentul furtului, unul dintre ei a băgat mâna în geantă în timp ce celălalt a „stat de 6” şi s-a poziţionat în faţa lui, asigurându-se că hoţul nu este văzut de alţi călători care ar fi putut să dea alarma.

La prima staţie au coborât şi au scotocit în portofel. Au furat cei 1.000 de lei pe care femeia îi avea, dar au găsit şi cardul bancar şi codul pin de la acesta.

Cei doi s-au dus direct la un bancomat. Acolo, ştiind că sunt camere de supraveghere şi-au schimbat hainele între ei ca să nu poată fi recunoscuţi după vestimentaţie.

Pe data de 09 iunie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, au reținut pe bărbatul de 46 de ani, din Rătești, autorul furtului, ulterior fiind dispusă cerceta-rea sub măsura preventivă a controlului judiciar.
Cercetările au continuat, fiind depistat complicele acestuia, Florin C., de 49 de ani, din Piteşti. Acesta a fost reţinut pe bază de ordonanţă, miercuri, ieri fiind prezentat procurorului de caz cu propunerea luării unei măsuri preventive. Bărbatul este recidivist fiind condamnat pentru comiterea mai multor furturi. Ieri inculpatul a fost plasat sub control judiciar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.