Loviți de tren, au scăpat cu viață!

0
0

Doi tineri au scăpat ca prin minune ieri, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de tren. În momentul impactului, ”Săgeata albastră”, a împins maşina în afara căii şi astfel, atât şoferul cât şi pasagera din dreapta au scăpat nevătămaţi. Tânăra a tras însă, o sperietură atât de puternică încât a necesitat îngrijiri medicale după ce a făcut atac de panică. Şoferul a fost amendat! 
Accidentul a avut loc în comuna Merişani, pe drumul comunal 274, la trecerea de nivel cu calea ferată. Șoferul venea dinspre satul Vâlcele spre DN 7 C, drumul care face legătura între Pitești și Curtea de Argeș. Valentin Cătălin N., de 28 de ani, din Mioveni, se afla la volanul unui BMW. Trecerea nu este prevăzută cu barieră, iar șoferul avea obligația să oprească. Nu a făcut-o și mașina a fost surprinsă pe șine de trenul Regio 9532 care face curse pe ruta Curtea de Argeș- Pitești. În tren erau aproximativ 40 de călători când a avut loc impactul. În momentul izbiturii BMW-ul a fost aruncat în afara căii ferate. Din fericire, atât șoferul cât și Florentina G., de 19 ani, din București, pasagera din dreapta, au scăpat nevătămați. Tânăra a suferit atac de panică și a necesitat îngrijiri mediale.
Cercetările la fața locului au fost făcute de polițiștii Serviciului Rutier Argeș. Oamenii legii au constatat că șoferul nu a ținut cont de indicatorul „Crucea Sfântului Andrei” montat la calea ferată, care îl obliga să oprească să se asigure. De aceea l-au sancţionat cu amendă în valoare de 1305 lei şi 6 puncte penalizare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.