Director nou la CAS Argeș!

0
0

Casa de Asigurări de Sănătate Argeș are șef nou. Ionuț Gheorghe, fostul director executiv al Direcției relații cu clienții, a fost numit oficial la sfârșitul săptămânii trecute. Acesta a înlocuit-o pe doctorița Carmen Gabriela Mușat, care a exercitat funcția prin delegare. 
Noul director executiv lucrează de 11 ani în cadrul Casei de Asigurări de Sănătate Argeș. De-a lungul tipului a deținut funcția de director adjunct și director financiar. Înainte de numirea de vineri, acesta a ocupat funcția de director executiv al Direcției Relații Contractuale din cadrul CAS Argeș. Ionuț Gheorghe a fost și director economic al Spitalului Călinești.
Actualul director este la curent cu toată problematica ce ține de asigurările de sănătate din Argeș chiar dacă este vorba despre medici de familie, spitale, pacienți sau deconturi.
Acesta a înlocuit-o în funcție pe dr. Carmen Gabriela Mușat, care a exercitat funcția prin delegare.
Funcția era vacantă după ce fostul director, Cristian Mitrofan a fost demis. Acesta nu promovase concursul organizat de Casa Națională de Asigurări de Sănătate, mai mult este cercetat penal în dosarul deputatului Adrian Miuțescu pentru fapte de corupție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.