Şantajată de fostul iubit!

0

O piteşteancă, în vârstă de 32 de ani, a fost ameninţată şi şantajată de fostul iubit, un tânăr în vârstă de 24 de ani. Individul voia ca în felul acesta să o forţeze să accepte continuarea relaţiei pe care au avut-o. Femeia nu s-a lăsat intimidată de metoda mizerabilă şi a dat totul în vileag. L-a dat pe tânăr pe mâna poliţiştilor. Şantajistul a ajuns în arest.
Robert Constantin M., de 24 de ani, din comuna Basov, s-a iubit cu o femeie în vârstă de 32 de ani, din Piteşti. În timpul relaţiei lor, tânărul a fotografiat-o pe parteneră, goală, în timp ce se schimba de haine, fără ca ea să ştie. După ce s-au certat, tânărul a încercat se mai multe ori să o convingă să reia relaţia. Fata a refuzat şi atunci fostul partener a trecut la ameninţări. Mai întâi i-a spus că va posta pe rețele de socializare fotografia în care ea apărea în ipostaze indecente. Văzând că nu o convinge, a mers mai departe şi a ameninţat-o cu bătaia. Atunci femeia nu a mai stat pe gânduri şi a cerut ajutorul oamenilor legii. Luni, Robert Constantin M. a fost reţinut.
„Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de șantaj, și au reținut un tânăr de 24 de ani, din Bascov. Din cercetări s-a stabilit că cel în cauză ar fi amenințat-o pe fosta concubină, de 32 de ani, cu distribuirea unor fotografii în ipostaze indecente, precum și cu acte de violență, în încercarea de a o determina să reia relația.” a transmis IPJ Argeş despre acest caz. Ieri, inculpatul a fost prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Împotriva lui a fost luată măsura controlului judiciar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.