A sărit în gol de la etajul IX!

0

Un bărbat, în vârstă de 31 de ani, şi-a pus capăt zilelor, sâmbătă seara. Victima a sărit în gol, de la etajul IX al blocului L4, în care locuia. Trupul neînsufleţit a fost găsit în luminatorul din interiorul imobilului. Mama bărbatului decedat, care se afla în casă în momentul tragediei, a aflat de la poliţişti vestea cumplită.
Un locatar al blocului L4 din cartierul Nord, din Piteşti a sunat la 112, sâmbătă seara, cu puțin înainte de ora 20.00, şi a anunţat că un bărbat a căzut de la etaj. Poliţiştii, dar şi un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă au mers la faţa locului. Din nefericire, echipajul medical nu a mai putut face nimic, decât să constate decesul lui Andrei Mihai V., de 31 de ani. Oamenii legii de la Secţia 2 Poliţie, au mers la uşa apartamentului unde victima locuia cu mama. Biata de femeie, habar nu avea de tragedie.
A aflat de la poliţişti! Femeia le-a spus oamenilor legii că fiul ei i s-a plâns că nu are ţigări şi era supărat din acest motiv. Se pare că între ei a existat un schimb de replici iar bărbatul a ieşit din locuinţă. Mama a crezut că se duce să facă rost de ţigări, dar Andrei Mihai V. a sărit în gol de la etajul IX prin luminatorul unde este rampa de gunoi. Zgomotul produs în momentul prăbuşirii a fost auzit de un vecin care a mers să vadă ce se petrece şi a descoperit cadavrul. Andrei Mihai V. era cunoscut cu afecţiuni psihice. Bărbatul a avut mai multe internări la Spitalul de Psihiatrie. De câteva ori el a fost internat la cererea poliţiştilor, din cauza comportamentului violent. Andrei Mihai V. ar fi împlinit 32 de ani, luna viitoare. Trupul neînsufleţit a fost dus la Serviciul de Medicină Legală pentru autopsie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.