Servicii de traduceri autorizate și legalizate în mod profesional

0

Traducerile autorizate și legalizate nu pot fi efectuate de către oricine și sunt de obicei necesare într-o mulțime de cazuri. În ceea ce privește traducerea legalizată, aceasta se face de către un traducător autorizat și este pregătită special pentru a se prezenta notarului. Notarul la rândul său legalizează traducerea, care recunoaște specimenul traducătorului depus în biroul său. Acesta aplică ștampilele de care este nevoie pentru a fi legalizată. Așadar, traducerile autorizate și legalizate în mod profesional nu pot fi efectuate de către orice persoană.

Oricât de multe cunoștințe ai avea într-o anumită limbă, nu poți face o traducere legalizată. De asemenea, traducerea efectuată de un traducător autorizat nu se poate legaliza oriunde, ci doar la un notar unde traducătorul și-a depus specimenul de semnătură. Pentru a opta către traduceri autorizate si legalizate te poți orienta la biroul de traduceri Inova. Vei întâmpina doar profesioniști care se vor ocupa de documentele tale.

Site-ul îți prezintă și câteva aspecte despre cum se poate legaliza o traducere, cât de complicată este această procedură și pentru ce servicii mai poți opta. Este necesar să fii la curent cu toate aceste informații, în cazul în care optezi în altă parte pentru traducerile autorizate și legalizate. În funcție de documentele care trebuie traduse se pot aplica mai multe tipuri de traduceri.

Servicii pentru companii și persoane fizice

Pe site-ul servicii-traduceri.ro poți solicita traduceri atât pentru companii, cât și pentru persoanele fizice. De asemenea, ai la dispoziție traduceri specializate și interpretare. Site-ul îți răspunde și la câteva întrebări privind prețul unei traduceri, ce este traducerea legalizată, ce este cea autorizată sau ce înseamnă o apostilă.

În funcție de tipul documentului, poți solicita o traducere autorizată și legalizată, un interpretariat, apostile și supralegalizări. În ceea ce privește traducerile pentru companii, se poate alege o traducere tehnică, juridică, de marketing și relații publice, traducere comericală, politică, socială, asigurare, traducere medicală și farmaceutică, bancară și economică, din domeniul IT, cât și multe altele.

Pentru a afla prețul poți cere o cotație de preț direct pe site. Trebuie să introduci date privind numele, prenumele, firma – dacă este cazul, e-mailul, numărul de telefon, limba în care se va traduce și să încarci documentul respectiv. În cel mai scurt timp vei fi contactat cu informații despre prețul asupra documentului de care ai nevoie.

Traduceri specializate de diferite tipuri

În materie de traduceri specializate, biroul de traduceri INOVA oferă servicii de traduceri juridice, tehnice, medicale și farmaceutice, IT, economice sau literare.

Fiecare dintre acestea cuprind diferite acte care pot fi traduse. În rând cu ele vei afla informații și despre acest aspect, fiind detaliată o listă întreagă cu documentele care se încadrează. Astfel, vei putea afla dacă ceea ce dorești să îți fie tradus se încadrează într-unul din domeniile de mai sus.

Site-ul oferă toate detaliile clienților care doresc să solicite o traducere, indiferent de tipul ei. De asemenea, dacă ceea ce ai nevoie nu se află pe nicio listă, poți contacta echipa prin formularul de contact și vei afla prețul și tipul traducerii aplicate.

Contact: office@servicii-traduceri.ro