Ştiri de IJP Argeş

0
0

Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri
În ultimele 48 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate aproape 350 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 75.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 20 de permise de conducere și au fost retrase 13 certificate de înmatriculare.
Conducea cu viteză excesivă
În ziua de 09 iulie, polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 34 de ani, din Mihăești, care conducea un autoturism pe DN 73, în localitatea Stâlpeni, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 119 km/h. Ca urmare a abaterii constatate, cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002, iar permisul de conducere a fost reținut, pentru aplicarea măsurii de suspendare a dreptului de circulație pentru 90 de zile.
Prins băut la volan
În ziua de 09 iulie, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au depistat un bărbat de 44 de ani, din Mărăcineni, care conducea un autoturism, pe strada George Coșbuc din Pitești, fiind sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind transportat la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.