Doi foști galben-verzi la gazde

0

În echipa gazdă, au început vineri și doi foști jucători care au îmbrăcat în trecut tricoul Mioveniului. Este vorba despre fundașul central Ionuț Stoica și mijlocașul central ionuț Biceanu. Primul a jucat până la finalul partidei, în timp ce al doilea a fost schimbat la pauză, cu Ionuț Năstăsie, fost jucător la FC Argeș. Un alt fost jucător al Mioveniului se află și el în lotul lui Hermannstadt, mijlocașul la închidere Alexandru Răuță, adus în vara asta de la Dinamo.

A intervenit și VAR-ul
La meciul de la Mediaș, dintre Hermanntasdt și CS Mioveni a intervenit pe parcursul primei reprize și VAR-ul. Aceasta a fost de altfel prima intervenție din Superliga a tehnlogiei, care dorește să înlăture greșelile din meciuri. Totul s-a petrecut în minutul 26, chiar înainte de primul gol al gazdelor. A fost vorba de o fază la limita careului nostru, la un duel al lui Vereș cu un adversar acesta căzând. Centralul a lăsat jocul să continue, iar la prima întrerupere, VAR-ul a analizat faza, dându-I în cele din urmă dreptate centralului Horia Maldenovici.

Au condus la cornere și atacauri
CS Mioveni a avut câteva capitole la care a fost mai bună ca adversarul, în meciul de la Mediaș. Astfel, echipa lui Pelici a avut mai multe șuturi pe lângă poartă decât adversarul, 5-4. De asemenea, a avut și mai multe cornere, 4-2, dar și atacuri 107-95 și atacuri periculoase 43-41. În schimb argeșenii au pierdut duelul la posesie 57-43 % pentru sibieni, la șuturi pe poartă 6-3 pentru gazde, la cartonașe galbene 1-0 pentur Hermannstadt și la off-side-uri 5-1. Și, bineînțeles, pe tabelă, scor final 3-0 pentru nou-promovată.

Aceeași jucători
Alexandru Pelici a început meciul de la Mediaș cu jucători pe care i-a avut în lot și sezonul trecut. Singura noutate a fost introducerea lui Antal, în ultimul sfert de oră, mijlocașul venind la echipă în această vară. Totuși, noutățile din primul unsprezece față de anul trecut au fost atacantul Albert Voinea și jucătorul sub vârstă Emanuel Dat, care sezonul 2021/2022 au evoluat foarte puțin. De asemenea, și celălalt junior intrat pe parcurs a prins puține minute anul trecut, Vlad Mitrea.

Rusu în tribună
Vârful de atac al Mioveniului, Bogdan Rusu a fost prezent în tribune, alături de colegi chiar dacă nu a prins lotul pentru acest meci. Atacantul nu a fost accidentat pentru acest joc, însă nu a fost oprit în lot, din cauză că concentrarea sa la pregătire nu a fost 100% în urma discuțiilor apărute cu transferul la Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.