Cristi Dumitru și Vlad Pop, prezentați

0

Ultimii doi veniți la echipă în această vară, jucătorii sub vârstă, Vlad Pop și Cristi Dumitru au fost prezentați ieri de antrenorul Alexandru Pelici.
”Alături de mine sunt Vlad Pop venit de la FC U Craiova și Cristi Dumitru împrumutat de la FCSB. Sunt doi jucători tineri, care se încadrează la regula Under 21 și sper să se integreze cât mai repede în echipă” spunea Pelici. ”Mă bucur că am reușit să găsesc un loc un să prind mai multe minute în Liga 1. CS Mioveni mi-a întins o mână și vreau să nu dezamăgesc, să dau ce am mai bun când joc!” Vlad Pop ”Am venit cu inima deschisă și vreai să demosntrez că pot juca meci de meci. Sper să am evoluții cât mai bune și să confirm încrederea acordată de Mioveni” Cristian Dumitru.

”Trebuie să schimbăm atitudinea!”

Meciul cu Farul de diseară nu este unul ușor pentru galben-verzi, aceștia venind după o înfrângere categorică în prima etapă, la Hermannstadt, cu 3-0.
Principalul Mioveniului, Alexandru Pelici și jucătorii Vald Pop și Cristi Dumitru se gândesc însă, numai la un joc bun și la punct sau puncta, știind ce trebuie să facă și pentru a obține acest lucru.
”Ne așteaptă un meci împotriva unei echipe cu care am jucat și un amical în această vară, la Brașov. Încercăm să schimbăm ceva după acel duș rece din prima etapă. Dorim să schimbăm ceva la atitudine și al agresivitate. Farul este o echipă bună, cu un antrenor cunoscut și profesionist. Sperăm însă începem bine seria meciurilor de pe propriul teren și ne gândim la acest joc, la punct sau puncte!” a declarat Alexandru Pelici.
”Sperăm într-un rezultat pozitiv în meicul cu Farul. Toată lumea știe cum joacă Farul… are un joc productive, un joc de posesie iar noi trebuie să răspundem pe măsură pentru a scoate un rezultat bun!” Vlad Pop
”Farul este o echipă bună, o echipă de posesie, cu un antrenor care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Ne dorim un joc bun și un rezultat pe măsură în acest meci!” Cristi Dumitru. ■

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.