Rulouri de peşte cu legume

0

Ingrediente:
• ulei
• 4 bucăți fileuri de peşte
• 150 gr. ciuperci
• 50 gr. ţelină
• 1 bucată morcov
• 1 ceapă
• 1-2 bucăți usturoi (căţei)
• 1 bucată ardei roşu
• 1 legătură pătrunjel
• 100 gr. unt
• 4 linguri maioneză
• 1 linguriță muştar
• 50 g caşcaval ras
• 1 linguriță zeamă lămâie
• 1 praf sare
• 1 praf piper
Mod de preparare:
Căleşte legumele în unt după ce le-ai tocat mărunt – poţi rade morcovul şi ţelina. Separat, tot în unt, se călesc şi ciupercile tăiate felii subţiri.
După ce s-au fiert, adaugă ciupercile peste legume şi potriveşte cu condimente după gust. Lasă-le apoi să scadă la foc mic şi adaugă pătrunjelul tocat mic.
După ce s-au călit bine, înfăşoară fileurile de peşte cu compoziţia obţinută. Le poţi prinde cu scobitori sau le poţi lega cu aţă.