Aflat în tranzit prin Piteşti, un bucureştean, de 39 de ani, a dat de necaz! Bărbatul a ajuns în arest după ce a lovit un pieton şi a fugit de la locul accidentului. Omul susţine că după impact a crezut că a lovit un obiect şi de aceea a părăsit zona fără aprobarea poliţiştilor! 
Accidentul a avut loc în noaptea de 26 iulie, pe DN 65 B. Ovidiu A., de 39 de ani, din Bucureşti, aflat la volanul unui autoturism, se îndrepta spre judeţul Olt, dimineaţă, pe la ora 4.00. A lovit un bărbat în vârstă de 60 de ani, care era pe stradă şi se deplasa ca pieton. Cu toate că a simţit că a lovit ceva, nu şi-a dat seama că este vorba de un om. Nu a oprit să se asigure că totul este în regulă, şi-a continuat drumul. Două ore mai târziu a fost găsită victima. Bărbatul accidentat avea leziuni grave, nu se putea deplasa şi nici nu ştia ce a păţit. Omul suferise fractură de şold, multiple fracturi costale şi traumatisme ţi a fost transportat la spital. Era băut şi nu îşi amintea cum a ajuns în halul acela.
A crezut că a lovit un obiect
După leziunile pe care le avea victima, dar şi în urma prelevării urmelor de pe hainele lui s-a stabilit că a fost vorba de un accident rutier. Oamenii legii nu puteau obţine informaţii de la cel rănit, din cauza stării în care se afla. În urma probelor prelevate au aflat că este vorba de o maşină de culoare gri, acesta fiind singurul indiciu pe care îl aveau. Au ridicat mai multe înregistrări de pe camere de supraveghere din zonă şi au reuşit să identifice autoturismul. Când au verificat, au aflat că şoferul se prezentase la Poliţia A 1, acolo unde a declarat că şi-a avariat maşina după ce a lovit un obiect, nu un om! Autovehiculul nu îi aparţinea, fiind împrumutat de la un prieten. La audieri, bucureşteanul a susţinut că nu şi-a dat seama că a lovit o persoană, că nu a văzut un om în faţa maşinii şi că a fost convins că a fost vorba de un obiect. Nu a putut explica de ce nu a oprit maşina ca totuşi, să verifice peste ce a dat! „După administrarea probatoriului, în ziua de 01 august a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”, a transmis Mădălina Epure, ofiţer de relaţii cu presa al IPJ Argeş. Ieri Ovidiu A. a părăsit arestul după ce împotriva lui a fost luată măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.