Dragan Zekovic a semnat cu FC Argeș Basketball!

0

FC Argeș Basketbal a anunțat oficial transferul lui Dragan Zekovic. Fost campion și vicecampion al României, sârbul va juca la gruparea din Trivale pe parcursul următorului sezon competițional.
Zeko este un cunoscut al baschetului românesc. El a debutat în România pentru Asesoft Ploiești (2013), formație alături de care a evoluat în EuroCup. După o accidentare, Dragan a revenit pe parchet în Liga Adriatică și Liga Balcanică, iar ulterior s-a întors în țara noastră, jucând finala Ligii Naționale alături de Steaua CSM EximBank (2017/18). Între 2018 și 2021, el a evoluat pentru CSM Oradea. Pe parcursul acestor ani, ex-iugoslavul a cucerit un titlu național, a jucat o altă finală de campionat și a cucerit locul 3 în FIBA Europe Cup. Noul vultur s-a născut pe 27 mai 1987, măsoară 209 centimetri și evoluează la pozițiile 4/5.

Medii de 13 puncte pe meci

Dragan sosește de la Geneva Lions, echipă alături de care a jucat semifinalele campionatului Elveției. În sezonul 2021-2022, el a înregistrat medii de 13 puncte, 5.4 recuperări (1.2 ofensive), 1.2 pase decisive, 0.9 intercepții și 0.3 capace, pentru 15.2 la eficiență. Zeko a avut 53% la aruncările din interior, 41% la cele de la distanță și 87% la linia de pedeapsă, fiind desemnat unul dintre cei mai buni jucători ai ligii. El reia colaborarea cu antrenorul Milan Mitrovic, alături de care a petrecut o perioadă frumoasă în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.