Examen pentru detectivii particulari!

1
0

Se fac înscrieri pentru examenul de obținere a atestatului de detectiv particular!
Data limită pentru înscrieri este 18 august 2022, iar examenul va avea loc în data de 07 septembrie 2022. Persoanele interesate de obţinerea atestatului de detectiv particular pot depune la sediul I.P.J.Argeş, până la data de 18 august 2022, inclusiv, dosarele personale întocmite conform legii, în vederea susţinerii examenului ce va avea loc, în data de 07 septembrie 2022, orele 10.00, la sediul acestei instituţii.
Examenul pentru obținerea atestatului de detectiv particular va consta într-o probă scrisă, eliminatorie, precum și în susținerea unui interviu.
În funcție de rezultatele obținute, candidații vor fi declarați ,,admis” sau ,,respins”. Candidații trebuie să achite tariful pentru susținerea examenului de atestare a cunoștintelor, stabilit în conformitate cu dispozitiile legale (tariful este în valoare de 292,4 lei și se achită la sediul I.P.J. Argeș – Serviciul Financiar).
Relaţii suplimentare pot fi obţinute de la Inspector de poliție Tudor Paul Ionuț, la nr. de telefon 0248/607000, interior 20161.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.