Părinții și fratele criminalului, înmormântați la Stejeret

0
0

La trei zile după masacrul de la Bascov, trei dintre victime au fost înmormântate în comună. Este vorba de părinții și fratele criminalului, care au fost conduși pe ultimul drum vineri dimineață. Celelalte două victime, soția și fiica colonelului Gheorghe Rusu au fost înmormânate sâmbătă, la cimitirul Sfântul Gheorghe din Pitești.  
Slujba de înmormântare a familiei Lețcan a avut loc vineri la Biserica din Bascov, care se află nu foarte departe de casa în care a avut loc măcelul. La procesiune a participat un număr restrâns de oameni, doar rude și vecini ai celor decedați.
Printre cei prezenți s-a numărat și colonelul Rusu, ginerele și cumnatul familiei înmormânate, în același timp și cumnatul criminalului. Durerea a fost de nedescris pentru el, iar la un moment dat a fost susținut de brațe de cei din jur. Presa a stat deoparte, de locul înmormântării, însă la ieșirea din cimitir una dintre vecine a spus că nimic nu prevestea ce avea să se întâmple. ”Erau lucrurile în regulă acolo. Era liniște și pace la ei în curte, în familie și în casă. Este greu de crezut că s-a întâmplat această tragedie!” De asemenea, primarul din Bascov, Gheorghe Stancu a fost alături de rudele îndurerate. ”Niciodată nu ne-am dat seama că se poate întâmpla așa ceva în comuna noastră. Era o familie liniştită şi cu pregătire profesională. Nu înțeleg cum s-a ajuns aici. Cel care este responsabil de aceste orori era chiar apropiat de familie, din câte cunoaștem. Fetiției îi aducea dulciuri. Toată lumea este nedumirită!” spunea edilul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.