Ziua Comunei Bogaţi, sărbătoare cu mare fast

0

Implicarea profesională, cu fiecare proiect în parte, face ca primarul localităţii Bogaţi, Ion Gîrleanu, să fie o personalitate remarcabilă nu numai la nivel comunal dar şi judetean şi internaţional. Edilul comunei Bogaţi, este un om cu viziune clară şi foarte bine structurată, care ştie de fiecare dată de ce este cu adevarat nevoie, pentru ca “bogăţoii”, după cum îi alintă domnia sa, să fie pe deplin multumiţi, de condiţiile de trai de care beneficiază comuna în prezent. 
Graţie implicării primului gospodar al satului, cum îl numesc semenii pe edilul comunei Bogaţi, pe care îl iubesc, respectă şi stimează având numai cuvinte de laudă la adresa lui aceştia sunt mândri de cel care le reprezintă cu adevarat interesele şi este veşnic preocupat de bunăstarea lor. Asigurându-le cele mai bune condiţii de trai de care aceştia se bucură la ora actuală. Datorită perseverenţei şi firii lui ambiţioase pentru care este inexistentă expresia ,, nu se poate ” şi care porneşte de fiecare dată pe premisa că ,, dacă se vrea se reuşeşte negreşit” , primarul comunei Bogaţi a excelat în toate, având în portofoliu o multitudine de realizări prin implicarea într-o sumedenie de proiecte, de mare anvergură la nivel de comună, transformând cătunul de altădată într-o comună europeană la care locuitorii ei nici n-au visat vreodată. Încă de la începutul mandatului său , primarul comunei Bogaţi, făcând front comun cu echipa sa competentă a primăriei din localitate, s-a implicat necontenit, pentru a pune în practică orice proiect, care să contribuie la dezvoltarea localităţii iar comuna să se înflorească din zi în zi.
Născându-se pe aceste meleaguri mirifice, fiind fiu al satului, primarul comunei, Ion Gîrleanu, a fost, este iubit, stimat, respectat de oamenii locului, datorită seriozităţii şi ambiţiei lui inegalabile. Pentru că în orice acţiune întreprinsă există zicala ,, dacă se vrea se poate”, acesta realizează tot ceea ce îşi propune.

Petrecere şi voie bună

Grija pe care o nutreşte de fiecare dată pentru cetăţenii comunei Bogaţi, îşi pune amprenta cu fiecare activitate prestată gândită şi organizată ca la carte de către primarul comunei Bogaţi, Ion Gîrleanu împreună cu echipa competentă a Consilului Local cu care formează la nivel de instituţie un tot unitar. Şi de acestă dată primarul frumoasei comune Bogaţi, Ion Gîrleanu, s-a gândit la fiii satului care sunt gospodari iscusiţi şi petrecăreţi vestiţi, cărora le este alături atât la muncă cât şi la joc, să le descreţească frunţile organizând un eveniment traditional, cu specific aparte în frumosul parc al tineretului special amenajat. Duminică, 28 august, începând cu ora 16 va avea loc Ziua Comunei Bogaţi la care vor fi prezente oficialiăţile judeţului Argeş dar şi invitaţi de peste hotare. Acest fastuos eveniment va fi un prilej de mare sărbătoare dar şi de întâlnire şi revedere între locuitori, de destindere şi voie bună, la care îşi vor aduce aportul ansambluri folclorice şi interpreţi renumiţi care vor încânta publicul present. Petrecerea se va desfăşura până tarziu în noapte, şi se va încheia cu un frumos foc de artificii de care se vor bucura toţi cei prezenţi la eveniment. Luând pulsul comunei în mare secret şi interdievând câţiva dintre oamenii locului, aceştia şi au exprimat mulţumirea faţă de primarul lor, edilul nedezamăgindu-i niciodată , acesta transpunând ca de fiecare dată vorbele în fapte. Camelia Sterie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.