Timpi de preparare:
• Timp de gătire: 45 min
• Gata în: 45 min
Ingrediente:
• 50 gr. unt
• 4 ouă
• 200 gr. piept fiert de porc
• 1 cârnat
• 250 gr. telemea
Pentru garnitură:
• sare
• 250 g mălai
Pentru mămăligă
• 1 litru apă
Mod de preparare:
Pentru mămăligă, se pune apă cu sare la fiert şi, când dă în clocot, se toarnă și mălaiul în ploaie, amestecând cu telul. Se lasă la fiert.
Între timp, se prăjesc cărnurile doar în grăsimea pe care o lasă pieptul de porc. Se unge cu unt un vas de cuptor şi apoi se pun straturi alternative de mămăligă, brânză trecută prin răzătoare și cârnaţi, până la epuizarea ingredientelor. Ultimul strat trebuie să fie de mămăligă care se unge cu puţin unt. Se dă la cuptor pentru 30 minute. Se aduce la masă cu ouă ochiuri deasupra.
ZIARUL CURIERUL ZILEI ESTE INTERESAT DE OPINIILE ŞI SUGESTIILE DUMNEAVOASTRĂ, LEGATE DE CONŢINUTUL CURIER.RO.
De asemenea, aducem în atenţia tuturor CLIENȚILOR noștri ACTUALI și VIITORI, noua adresă de E-MAIL a redacţiei: anuntcurierulzilei@gmail.com Trimite
CONTACTAŢI-NE LA TELEFOANELE: 0248/215740; 0248/215726; 0348/401525