Două incendii într-o noapte!

0
1

Pompierii argeşeni au intervenit în noaptea de marţi spre miercuri pentru stingerea a două inncendii, primul într-o gospodărie de pe Calea Câmpulung, din Piteşti, cel de-al doilea într-o gospodărie din comuna Poiana Lacului. În ambele cazuri au ars anexe gospodăreşti.
La incendiul izbucnit la o magazie de lemne pe Calea Câmpulung pompierii de la Detașamentele Pitești și Bradu au intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. Anexa în care erau depozitate lemne, a ars pe o suprafață de aproximativ 40 mp. Potrivit reprezentanţilor ISU Argeş, cauza probabilă de izbucnire a incendiului este fumatul în locuri nepermise sau neprotejate corespunzător. În jurul orei 02:30, pompierii de la Garda de Intervenție Vedea și Detașamentul Pitești au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din localitatea Poiana Lacului, satul Sămara. Salvatorii ajunși în cel mai scurt timp la locul solicitării, au acționat cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, fiind prezent și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat. În urma evenimentului a ars o anexă pe o suprafață de aproximativ 100 mp, alături de obiecte de mobilier și aparate electrocasnice depozitate în interior. Paramedicii SMURD au asistat o femeie, în vârstă de 74 de ani, care a suferit un atac de panică.

Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.