Învinși greu de vicecampioana României!

1
0

FC Argeș s-a întors fără puncte de pe Arena Națională după ce a pierdut nemeritat, scor 2-3, confruntarea de duminică seară, din deplasare, cu FCSB, din runda cu numărul 12 din Superliga Superbet.

Alb-violeții au fost foarte aproape de a pleca neînvinși din duelul cu vicecampioana României, însă au plătit tribut și de această dată greșelilor individuale. Piteștenii au deschis scorul prin Calcan(5), însă bucureștenii au restabilit egalitatea prin Compagno(11). Atacantul italian a reușit ”dubla” în minutul 64 și i-a adus pe roș-albaștrii în avantaj după ce a transformat lovitura de pedeapsă scoasă de Crețu.  Argeșenii au restabilit egalitatea prin Garita(79) cu o execuție spectaculoasă, însă Cordea a închis tabela în minutul 87 din centrarea lui Pantea. În urma acestui eșec, FC Argeș a rămas pe locul 11, cu cele 13 puncte, acumulate în 12 runde.   foto: Digi Sport

1 COMENTARIU

  1. Ce meci ai văzut,baaa, de aici ca au pierdut nemeritat?cu niste idioți precum Calcan,Straton,Serban,etc,ajungem sigur i liga2.DEMISIA,VLĂDOIU,PREPELITA, STANCIU,SCHUMACHER.etc.Dom primar ,esti multumit DE FC AR-GENTEA?Sunteti penibili,toti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.