Buziuc, marcase și sezonul trecut cu Craiova

0
0

Alexandru Buziuc a marcat în această etapă, primele sale goluri pentru CS Mioveni din acest sezon. De altfel, pentru mijlocașul ofensiv galben-verde a fost și a doua dublă în tricoul Mioveniului. Sezonul trecut, Buziuc a evoluat în 26 de partide, 1560 de minute și a marcat 5 goluri și a dat o pasă de gol. Mijlocașul a înscris cu FC U Craiova (1-0), Academica Clinceni (1-1), Rapid (1-1), Academica Clinceni (două goluri, 3-1). În acest sezon, Buziuc a apărut 497 de minute, în 10 din cele 12 partidei disputate de CS Mioveni și a amrcat aceste două goluri cu FC U Craiova.
Pană curent în tot orașul
Startul meciului CS Mioveni – FC U Craiova a fost amânat cu 3-0 de minute din cauza unei pene de current care a stins nocturna pe stadion. Astfel, după ce a funcționat o oră, de la 18:00 la 19:00 fără nicio o problem, exact înainte de fluierul de start al arbitrului, nocturna s-a stins. Acest lucru s-a întâmplat din cauza unei pene de current în oraș, tot cartierul neavând timp bun curent. După câteva minute de stat pe teren, arbitrul a trimis jucătorii la cabine, amânându-se startul partidei cu 30 de minute, iar între timp ganizatorii au pornit generatorul pe care îl au în curte. Până ca nocturna să devină funcțională au trecut câteva zeci de minute., dar la 19:30 partida a fost reluată, după ce în prealabil cele două echipe au făcut din nou o scurtă încălzire.

Protejatul lui Mititelu, eliminat
În minutul 83 al meciului, Vladislav Blănuță de la FC U Craiova a avut un duel aerian cu Adrian Scarlatache, din care fundașul lui CS Mioveni a ieșit ”șifonat”. Experimentatul stoper a primit o lovitură cu cotul de la mai tânărul său adversar, care a fost eliminat direct de arbitrul Andrei Chivulete. Vladislav Blănuță este unul dintre atacanții la care Adrian Mititelu a făcut referire în momentul în care i-a reproșat lui Marius Croitoru că a început cu Gabi Iancu, fotbalist care se confrunta cu probleme medicale și care a fost înlocuit după doar două minute, în meciul cu FC Voluntari. Vladislav Blănuță a ajuns în vară la U Craiova 1948, sub formă de împrumut cu opțiune de cumpărare de la Pescara. La gruparea italiană, atacantul a evoluat pentru echipa Primavera, unde a avut evoluții bune sezonul trecut, când a marcat de 10 ori în 23 de apariții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.