Alertă maximă pentru o pisică moartă!

0

A fost alertă ieri după ce un cetăţean a anunţat că un colet suspect a fost plasat în Pădurea Trivale în apropierea restaurantului Cornul Vânătorului. Poliţişti, pirotehnişti, echipaje ISU şi SMURD au fost trimise în zonă. A fost delimitată zona, s-a interzis accesul. Poliţişti îmbrăcaţi în echipament special au verificat coletul în care, ar fi putut fi plasată o bombă. Nici vorbă de aşa ceva! În cutia din carton era cadavrul unei pisici!  
Un bărbat care s-a dus la alergat pe o potecă din Pădurea Trivale ieri, a văzut o femeie care a lăsat o cutie. Când s-a întors a găsit cutia în acelaşi loc. Era o cutie din carton sigilată cu scotch. Era lipită bine, pe toate părţile ceea ce l-a determinat să anunţe Poliția Locală. La rândul lor, localii au sunat la 112 şi au sesizat că este un colet suspect în pădure. În urma apelului, s-a făcut intervenţie specifică, constând în delimitarea unui perimetru de siguranţă şi intervenţia poliţiştilor pirotehnişti. „La fața locului s-au deplasat polițiștii de ordine publică din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, care, împreună cu reprezentanții Poliției Locale Pitești, și I.S.U. Argeș, au luat primele măsuri pentru asigurarea unui perimetru de siguranță, precum și specialiști pitotehniști, din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, care au efectuat intervenția specifică pentru acest tip de sesizare. În urma activităților specifice, coletul a fost deschis, stabilindu-se că nu prezintă elemente de interes pirotehnic. Având în vedere conținutul acestuia, au fost anunțați polițiștii din cadrul Biroului Protecția Animalelor. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor și luarea măsurilor legale care se impun.” au transmis reprezentanţii IPJ Argeş. S-a stabilit că în cutie era cadavrul unei pisici, înfăşurat în mai multe cârpe. Astfel, întreaga tevatură a fost creată inutil.
Femeia ar fi trebuit să-i cheme pe angajaţii Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Pitești şi să predea animalul decedat ca să fie incinerat. Fie nu a știut, fie a vrut să animalul să își odihnească somnul veșnic în pădure. Ea riscă o amendă.