Programul de formare psihopedagogică la Pitești

0

Lista universităților care organizează în anul universitar 2022-2023 Programul de formare psihopedagogică în vederea certificării competențelor pentru profesia didactică (nivelurile I și II) a fost publicată în Monitorul Oficial. 
Printre instituțiile de învățămând superior acreditate se numără și Universitatea din Pitești. Aici vor pute fi școlarizați maximum 600 de studenți. În anul universitar 2022—2023 pot organiza probele din cadrul examenelor pentru obținerea gradelor didactice II și I, pentru personalul didactic din învățământul preuniversitar, instituțiile de învățământ superior acreditate, care sunt și centre de perfecționare / formare continuă, în condițiile legii. Spre deosebire de lista de anul trecut, a fost adăugată o instituție privată de învățământ, Universitatea „Petre Andrei” din Iași. Cei mai mulți studenți pot fi școlarizați la • Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca – 3.500 de locuri; • Universitatea din București – 3.500 de locuri; • Universitatea Politehnica din București – 1.600 de locuri.
Formarea inițială a profesorilor se face în România prin urmarea unui modul psihopedagogic în timpul facultății, la care poate participa orice student, indiferent dacă termină cu media 5 la disciplina pe care vrea ca el însuși la să o predea în preuniversitar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.