Remiză fără goluri cu ilfovenii

0
  • FC Argeș – FC Voluntari 0-0

FC Argeș a obținut doar un punct din confruntarea de vineri seară, de pe propriul teren, cu FC Voluntari, din runda cu numărul 14 din Superliga Superbet. Disputa din Trivale a fost una fără goluri, dar cu multe ocazii de ambele părți.
Argeșenii au început în forță partida și puteau deschide scorul prin Garita care a tras în transversală. Ifovenii au echilibrat meciul și au ratat trei ocazii mari prin Rață, Nemec și Damașcan, însă de fiecare dată Straton a închis bine poarta cu parade de excepție. Piteștenii au avut o nouă șansă de a puncta, pe finalul primei reprize, însă camerunezul Garita a ratat un penalty scos tot de el. După pauză, același Garita a irosit două ocazii uriașe într-un minut, la ultima Droppa reușind să respingă de pe linia porții. Trupa lui Prepeliță a evoluat în inferioritate numerică în ultimele 20 de minute ale jocului, vârful camerunez fiind eliminat după ce a primit al doilea galben pentru un fault cu cotul asupra lui Armaș. Ilfovenii puteau da lovitura în ultimele minute, însă straton a scos de la rădăcina barei lovitura de cap a lui Nemec. În urma acestui rezultat, Argeșul ocupă locul 9, cu 17 puncte, cu două mai puțin decât Sepsi Sfântu Gheorghe, ocupanta locului 6, ultimul care asigură prezența în play-off.

Caseta tehnică:
FC Argeș: Straton – Tofan, M. Constantin, Cestor, Vianna – Nijke, Rainov(min.67 Jakolis), Șerban(min.60 Meza Colli) – Ișfan(min.90 Crețu), Garita, Calcan(min.60 Bertrand)
Rezerve neutilizate: Greab, Dobrosavlevici, Latovlevici, Covaci, Donisa
Antrenor: Constantin Schumacher
FC Voluntari: Popa – Armaș, Matricardi(min.46 Achim), Meleke – Aliji, Droppa(min.82 Florea), Govea Garcia, Costin(min.85 Lopes) – Rață, Nemec, Damașcan(min.82 Tavares)
Rezerve neutilizate: Collado, Andres, M. Popescu, N. Popescu, Andrei
Antrenor: Liviu Ciobotariu
Stadion: „Nicolae Dobrin”, Pitești
Cartonașe galbene: Garita, Vianna / Popa, Lopes, Meleke, Florea
Cartonașe roșii: Garita(min.72)
Arbitru: Horia Mladinovici / A1: Bogdan Gheorghe / A2: Vlad Bârleanu / R1: Bogdan Dumitrache
Arbitru VAR: Radu Petrescu / Arbitru AVAR: Mircea Grigoriu
Observatori: Paul Mincu, Augustus Constantin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.