Antrenorul Andrei Prepeliță este conștient de dificultatea partidei cui Petrolul, însă spune că va face tot posibilul pentru a câștiga cele trei puncte puse în joc.
Tehnicianul piteștean va arunca în luptă și pe fotbaliștii care nu au evoluat în meciul cu Minaur Baia mare, din Cupa României: ”Ne așteaptă un meci greu la Ploiești. Întâlnim un adversar care nu trece printr-o perioadă bună. Au cinci înfrângeri la rând și vor face tot posibilul să câștige, jucând și pe teren propriu, în fața propriilor fani. Și noi ne dorim să încheiem acest tur cu o victorie, iar apoi să începem returul în forță pentru a recupera punctele pierdute în tur. Vor reveni și jucătorii pe care i-am menajat la meciul de la Baia Mare. Vom alinia cel mai bun 11-ce ca să câștigăm. Am urmărit și meciul celor de la Petrolul din Cupa României. Au schimbat și ei niște jucători, dar și sistemul de joc. Cu siguranță va fi un meci frumos pentru că jucăm pe un stadion plin. Vom face bilanțul turului după meciul cu Petrolul. Am vorbit de acel 1,5 puncte pe meci pe care mi l-aș fi dorit să-l facem. Ar însemna 45 de puncte pentru a intra în play-off. Campionatul este mult mai echilibrat în acest an”, a spus Andrei Prepeliță la conferința premergătoare meciului de astăzi.

”Cine nu face ce trebuie, stă pe bancă!”

Tehnicianul grupării din Trivale s-a declarat dezamăgit de jocul elevilor săi din partida cu Minaur Baia Mare, din prima etapă a grupelor Cupei României, terminată la egalitate, 0-0.
Andrei Prepeliță este decis să ia măsuri cu fotbaliștii care au tratat superficial partida cu formația de liga secundă: ”În Cupă este un sistem nou. Ne dorim calificarea în urma unui joc bun. Am avut și după meciul cu Baia Mare o discuție cu jucătorii, iar astăzi am vorbit și pe imagini. Sper că au înțeles ce nu au făcut bine. Nu a fost confortabil pentru jucători, dar așa e când nu ești pregătit și crezi că doar diferența de divizie îți poate aduce victoria. Nu a fost așa. I-am avertizat de la început, Cupa e o competiție unde tot timpul s-au întâlnit astfel de surprize datorate concentrării și a determinării. Orice echipă de eșalon secund era motivată împotriva unui adversar de Liga I. La fel a fost și anul trecut la Timișoara, când ne-am calificat cu mari emoții la penalty-uri. Nu vor fi sancțiuni pecuniare, însă cine nu face ce trebuie, va sta pe bancă” a spus tehnicianul argeșean.

Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.