Rulouri de peşte cu legume

0

Ingrediente:
• ulei • 4 bucăți fileuri de peşte • 150 gr. ciuperci • 50 gr. ţelină • 1 bucată morcov • 1 ceapă • 1-2 bucăți usturoi (căţei) • 1 bucată ardei roşu • 1 legătură pătrunjel • 100 gr. unt • 4 linguri maioneză • 1 linguriță muştar • 50 gr. caşcaval ras • 1 linguriță zeamă lămâie • 1 praf sare • 1 praf piper
Timpi de preparare:
TIMP DE PREPARARE: 50 minute
Mod de preparare:
Căleşte legumele în unt după ce le-ai tocat mărunt – poţi rade morcovul şi ţelina. Separat, tot în unt, se călesc şi ciupercile tăiate felii subţiri. După ce s-au fiert, adaugă ciupercile peste legume şi potriveşte cu condimente după gust. Lasă-le apoi să scadă la foc mic şi adaugă pătrunjelul tocat mic. După ce s-au călit bine, înfăşoară fileurile de peşte cu compoziţia obţinută. Le poţi prinde cu scobitori sau le poţi lega cu aţă. Separat, se prepară maioneza – gălbenus crud şi fiert, muştar, ulei, zeamă de lămâie, piper – şi se toarnă peste peşte. Presară deasupra caşcavalul ras şi ţine tava la cuptor circa 20 de minute, la foc mare.