A început recrutarea pentru şcolile din cadrul M.A.I.

0
0

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeș începe recrutarea candidaţilor pentru concursul de admitere în cadrul unităților de învățământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea octombrie – decembrie 2022. Se fac înscrieri şi la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Argeş pentru candidaţii care doresc să devină jandarmi, dar şi la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş pentru care visează la o carieră de pompier. 
Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş anunţă că sunt scoase la concurs 1.340 de locuri la Școala de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr” Câmpina și 300 de locuri la Școala de Agenți de Poliție ,, Septimiu Mureșan’’Cluj-Napoca. Acestea sunt valabile şi pentru femei şi bărbaţi. Cererile de înscriere se depun exclusiv în format electronic la adresa de e-mail: resurseumane@ag.politiaromana.ro, în perioada 24 octombrie – 04 noiembrie 2022, inclusiv în zilele de sâmbătă şi duminică. Ulterior înscrierii, în vederea constituirii dosarului de recrutare, candidații trebuie să depună documentele solicitate până la data de 17 noiembrie 2022. Cei interesaţi să obţină relaţii suplimentare o pot face la Inspectoratul de Poliţie Județean Argeș – Serviciul Resurse Umane, telefon 0248/607.000, interior 20113, 20114, 20111.

Termen limită de depunere a dosarelor 17 noiembrie

Tinerii interesați de o carieră de subofițer în Jandarmeria Română se pot înscrie pentru participarea la concursul de admitere organizat şi de către Școlile Militare de Subofițeri de Jandarmi Drăgășani și Fălticeni. Sunt scoase la concurs 700 de locuri. „Cererea-tip de înscriere se descarcă și se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează și se transmite, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail a unității de recrutare, respectiv sru@jandarmeriaarges.ro, în perioada 24 octombrie – 4 noiembrie 2022, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.” Anunţă IJJ Argeş. Data limită de depunere a dosarelor de recrutare la sediul I.J.J. Argeș este 17 noiembrie 2022.

300 de locuri la Pompieri

De asemenea, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș anunță că a început etapa de înscrieri pentru ocuparea a 300 de locuri scoase la concurs la Școala de Subofițeri Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești, județul Prahova. Pentru candidații din județul Argeș, cererea de înscriere se trimite în orice zi calendaristică, până în 04 noiembrie 2022, exclusiv în format electronic, la adresa de email admitere@isuarges.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.