A vrut iubire prin şantaj

0

Dragoste cu sila nu se poate! Se numeşte viol şi este pedepsit de lege! Asta nu a înţeles un tânăr în vârstă de 27 de ani, din comuna Cotmeana care a folosit diverse căi, ilegale, pentru a obliga o minoră, în vârstă de 16 ani, ca să continue relaţia cu el. Tânărul a fost reţinut şi ieri după-amiază a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Nu are voie să ia legătura cu victima sau cu martorii din dosar.  
Dosarul a fost instrumentat de către polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești. Oamenii legii au fost sesizaţi că o minoră în vârstă de 16 ani este constrânsă prin diverse metode să întreţină relaţii sexuale cu George Eduard T., un tânăr de 27 de ani, din comuna Cotmeana. Anchetatorii au stabilit că fata a avut o relaţie cu tânărul iar la primele întâlniri individul a filmat-o în ipostaze „fierbinţi”. Folosindu-se de acele filmări el a obligat-o să-i satisfacă nevoile sexuale ori de câte ori avea chef. Când nu i-a mai mers, a trimis filmările unor cunoscuţi comuni ca să râdă de fata care îi cedase mult timp.

„Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 15 decembrie 2021- martie 2022, bărbatul ar fi constrâns o minoră să întrețină raporturi sexuale, amenințând-o cu distribuirea unor videoclipuri în care aceasta figura în ipostaze indecente, ulterior imaginile fiind distribuite și altor persoane. După administrarea probatoriului, în ziua de 25 octombrie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, anunţa ieri Mădălina Epure, ofiţer de relaţii cu presa al IPJ Argeş.

Tot ieri George Eduard T. a fost plasat de procurorul de caz sub măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Acesta are interdicţia de a luat legătura cu victima dar şi cu martorii din dosar. El este acuzat de săvârșirea infracțiunilor de viol, violarea vieții private și santaj. Dacă va fi găsit vinovat riscă o pedeapsă maximă de 10 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.