Înmormântat de ziua lui!

0

Mort într-un teribil accident, fostul director al întreprinderii Textila, va fi condus pe ultimul drum astăzi. Funeraliile au loc în ziua în care Marian Stan ar fi împlinit vârsta de 70 de ani.  
Marian Stan a pierit. marţi dimineaţă. în urma accidentului cumplit care a avut loc la trecerea de nivel cu calea ferată din strada Găvenii. Fostul director al fabricii Textila îşi dusese maşina la un service să îi facă inspecţia tehnică periodică. A trebuit să lase autovehiculul acolo urmând să o ia mai târziu. Rămas fără maşină ar fi trebuit să ajungă în oraş pe jos. La service l-a întâlnit pe Radu I., de 52 de ani, şeful parcului auto de la DIGI, care s-a oferi să-l ducă cu maşina. Ajuns la trecerea de nivel cu cale ferată din spatele Complexului John, şoferul a forţat trecerea şi a fost surprins, pe şine, de trenul care mergea la Curtea de Argeş. A fost lovit în plin. Au murit atât şoferul, Radu I. cât şi pasagerul, Marian S. Trupurile neînsufleţite au fost duse la Serviciul de Medicină Legală Argeş. Ieri, familia a ridicat sicriul fostului director şi l-au depus la capela Bisericii Sfântul Gheorghe din Bascov.
Slujba de înmormântare va avea loc astăzi, 27 octombrie, la Biserica Sfântul Gheorghe- Bascov. Funeraliile au loc în aceeaşi zi în care Marian Stan ar fi aniversat împlinirea vârstei de 70 de ani. Marian Stan a fost timp de peste 45 de ani directorul Textila- Nord devenită ulterior Novatex Pitești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.