Începe returul Superligii, la fotbal!

0
0
  • CS Mioveni este ultima în clasament, iar FC Argeș nu are antrenor
  • Se știe programul meciurilor până la întreruperea sezonului din cauza Mondialului

Finalul turului de campionat nu găsește niciuna dintre echipele argeșene în obiectiv. Astfel, CS Mioveni se află pe ultimul loc în clasament cu doar 8 puncte, în timp ce FC Argeș este pe 11 cu 17 puncte, la 3 puncte play-off.
Galben-verzii vor avea o parte a doua a campionatului foarte dificilă, în care trebuie neapărat să adune puncte, în timp ce piteștenii sunt deocamdată fără anrenor principal, Schumacher fiind cel care face interimatul. În aceste condiții, atât CS Mioveni cât și FC Argeș și-au aflat programul din debutul părții a doua a campionatului.
CS Mioveni începe returul, luni, 31 octombrie, la ora 18:00 acasă, după care va juca în etapa a 17-a în aceeași săptămână. Astfel, meciul cu Farul este programat vineri, 4 noiembrie, la ora 21:00, la Ovidiu. În etapa a 18-a, galben-verzii vor evolua duminică, 13 noiembrie, de la ora 18:00, acasă, cu echipa campioană, CFR Cluj. După meciul din etapa 17, Mioveniul joacă și o partidă de Cupă, acasă, cu FC Botoșani, pe 9 noiembrie.
FC Argeș are în schimb un program mai lejer. Piteștenii încep returul, duminică, cu o deplasare la Arad, pentru ca apoi, să joace în etapa a 17-a, sâmbătă 5 noiembrie, de la ora 15:00, acasă, cu Sepsi Sf Gheorghe. Urmează apoi un meci de Cupă, la Chindia Târgoviște și apoi partida din etapa a 18-a, la U Cluj, luni 14 noiembrie, de la ora 18:00.
După aceste 4 meciuri oficiale, campionatul se întrerupe până pe 3 decembrie, timp în care se desfășoară grupele Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.