Timpi de preparare:
• Timp de preparare: 15 min
• Timp de gătire: 35 min
• Gata în: 50 min
Ingrediente:
• 1 pâine
• 230 gr. brânză de vaci dulce/cremă de brânză
• 120 gr. maioneză
• sare, piper, oregano, busuioc – după gust
• 450 gr. chifteluțe făcute
• 230 gr. mozzarella rasă
• 750 gr. sos de paste/marinara
Mod de preparare:
Preîncălzește cuptorul la temperatură mare.
Tapetează fundul unei tăvi care nu lipește cu un strat de felii de pâine. Umple golurile dintre felii cu bucățele de pâine, astfel încât stratul să fie cât de cât uniform.
Într-un castron, combină brânza de vaci dulce/crema de brânză cu maioneza și condimentele (poți pune absolut orice alte condimente dorești, dacă nu îți sunt pe plac cele de mai jos). Întinde amestecul peste stratul de pâine. Presară niște mozzarella rasă pe deasupra Combină sosul de paste sau sosul marinara cu chifteluțele. Pune-le peste stratul de brânză. Presară restul de mozzarella rămasă. Dă la cuptor pentru 30-35 de minute.
ZIARUL CURIERUL ZILEI ESTE INTERESAT DE OPINIILE ŞI SUGESTIILE DUMNEAVOASTRĂ, LEGATE DE CONŢINUTUL CURIER.RO.
De asemenea, aducem în atenţia tuturor CLIENȚILOR noștri ACTUALI și VIITORI, noua adresă de E-MAIL a redacţiei: anuntcurierulzilei@gmail.com Trimite
CONTACTAŢI-NE LA TELEFOANELE: 0248/215740; 0248/215726; 0348/401525