Ultima declarație a principalului

0

La finalul partidei cu Hermansntadt, Flavius Stoican a anticipat o eventuală plecare de la Mioveni.
“Eu sunt omul care consideră că, dacă e bine să se facă un șoc la echipă, singurul care plătește e antrenorul. Nu sunt omul care să nu fie de acord. Și eu doresc să câștig meciuri.
Eu tot timpul am discuții cu conducerea și, dacă se va ajunge la asta, fără nicio problemă plec. Eu am avut discuții doar de încurajare cu șefii, chiar și președintele clubului a venit lângă jucători să îi încurajeze, să îi susțină. Dar până la un moment dat”, a spus antrenorul. Referitor la meciul pierdut cu Hermannstadt, Flavius Stoican a declarat: “O primă repriză mai echilibrată, apoi în a doua, pe o greșeală, dă gol Paraschiv, cu un șut senzațional. Apoi fază fixă și 2-0. Dar mă așteptam la mai mult, însă azi chiar am fost o echipă modestă. n mare parte, le-am spus băieților doar să ridice capul, să nu mai fie dezamăgiți, pentru că trebuie să fim dornici în timpul jocului, după aia nu mai are rost. Pe teren trebuie să arătăm totul. Capul sus, ăsta e fotbalul. I-am văzut fără pic de încredere, e normal, ne așteptam cu toții să facem un meci bun.
Suporterii își doresc să câștigăm mai ales meciurile de acasă, dar nu suntem într-un moment bun, cu siguranță. Când am venit la echipă, am dat totul să le ridic moralul, încrederea și am sperat să avem mai multe puncte. Din păcate, atât am reușit

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.