Antrenorul, prezentat!

0

Noul antrenor principal al Mioveniului, Marius Stoica a fost ieri prezentat de președintele CD al clubului, în cadrul unei coferințe de presă ținută la Stadionul Orășenesc.
”Acum câteva zile am încheiat colaborarea cu Stoican și cei doi colaboratori ai săi, Verdeș și Dolha. Ne-am despărțit amiabil… Deși au avut o clauză ca în 9 meciuri, până la finalul turului din momentul preluării trebuie să facă un anumit număr de puncte, i-am mai lăsat și după, dar din pcăate nu au venit punctele. Așa că am discutat și am încheiat colaborarea. Stoican a făcut tot ce se poate, dar din păcate nu a reușit. Cea mai bună variant în acest moment pentru noi este cea cu Marius Stoica și stafful pe care l-an numit deja. Le urez baftă și sper să reușească în meciurile pe care le mai au până la sfârșitul anului să adune puncte cât mai multe. Vrem să scăpăm de acest loc și să evităm retrogradarea, ăsta a rămas obiectivul nostru!” a spus președintele Dumitru Olteanu.
”S-a dorit a se merge pe mâna oamenilor din club și eu le mulțumesc celor din conducere. Este o situația foarte grea, suntem unde suntem, ne văd toți ca pe o echipă retrogradată, dar nu ar trebui să renunțăm să luptăm până la final. Încercăm să aducem o exrpimare mai bună în joc și rămâne de văzut, în etapele care mai sunt ce puncte com putea strange. Jucătorii trebuie să fie conștienți că nu e nimic pierdut, ei sunt profesioniști și trebuie să țină la imaginea lor” a completat și antrenorul Stoica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.