Şoferul beţivan s-a trezit în celulă!

0
0

Un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din comuna Călineşti, a reușit performanţa de a fi cercetat în mai multe dosare penale pentru conducere sub influenţa alcoolulului. După ce l-au prins ultima dată beat criţă la volan, oamenii legii au înţeles că nu se învaţă minte şi au decis să-l reţină ca să se potolească. 
Vasile Cosmin D., de 26 de ani, din comuna Călineşti este judecat într-un dosar penal aflat pe rolul Judecătoriei Piteşti pentru conducere sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis. Asta după ce a fost prins la volan beat, având permisul suspendat. Culmea este că tânărul rămăsese fără permis tot după ce a condus băut. Se vede treaba că pentru el nu a contat dosarul penal, dovadă că a comis-o din nou. A fost depistat de polițiști în ziua de 22 octombrie, în jurul orei 9.00, în timp ce conducea un autoturism BMW pe DJ 702, la Priboieni, având dreptul de a conduce suspendat și aflându-se sub influența alcoolului. Oamenii legii l-au pus să sufle în etilotest iar aparatul indica o concentrație de alcool de 0,75 la mie. I-au fost recoltate probe de sânge iar rezultatul alcolemiei a fost așa cum se așteptau polițiștii, respectiv 1,59 la mie. Miercuri, după administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.
Ieri a fost prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Procurorul a înaintat Judecătoriei Topoloveni propunerea arestării preventive iar instanța a admis ieri cererea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.