Cel mai vechi panacotar a furat în biserică!

0
  • Dumnezeu l-a pedepsit!

Un cunoscut hoț din Pitești a comis trei furturi vineri şi sâmbătă. La cel de-al treilea a fost prins în flagrant de polițiști locali. Bărbatul este recidivist, având până în prezent zeci de condamnări. Dacă nu ar mai fi avut parte de eliberări condiționate întreaga viață ar fi trebuit să stea închis. Este unul dintre cei mai vechi panacotari din Pitești, încă în activitate!
Oane Valerică, de 62 de ani, despre el fiind vorba, şi-a început „cariera” de panacotar în autobuzele din Piteşti şi a continuat cu maxi-taxi. Ani de-a rândul a fost spaima călătorilor, fiind unul dintre cei mai cunoscuţi şuţi de buzunare. În urma furturilor comise a avut şi pedepse nenumărate. Probabil că nici el nu le mai ştie numărul, mulţi ani din viaţă petrecându-i în spatele gratiilor. Din păcate, detenţia nu l-a făcut un om cinstit, ci din contră, metodele sale au evoluat. Dacă în trecut fura în mijloace de transport în comun, acum fură pe stradă, din magazine, din institutţii, de oriunde are acces.

A sustras potofelul unei femei de 90 de ani!

La o primă vedere, Oane pare un bătrânel neajutorat, adpotând o alură de om spăşit atunci când merge la furat. Tocmai de aceea îţi inspiră milă şi nu te determină să îţi păzeşti buzunarele! La fel s-a întâmplat şi vineri, când s-a dus la Biserica Sfântul Gheorghe din centrul Piteştiului, aparent, să se roage. A stat cuminte în naos şi a aşteptat până când o doamnă, în vârstă de 35 de ani, a plecat să cumpere lumânări şi a lăsat geanta într-o strană. I-a furat portofelul în care femeia avea 300 de lei şi a ieşit din biserică. După câteva minute, a fost prins în flagrant, de poliţiştii locali, la intersecţia străzii Ana Ipătescu cu bulevardul IC Brătianu după ce furase portofelul unei femei în vârstă de 90 de ani, în care bătrâna avea 170 lei. Localii l-au dus pe individ la Secţia 1 Poliţie Piteşti, acolo unde ajunsese şi păgabaşa de la biserică. În urma anchetei oamenii legii au stabilit că tot el este autorul unui furt în valoare de 270 de lei de la un puştan de 18 ani, tot în centrul oraşului, furt comis cu o zi înainte. „După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Ulterior, în ziua de 06 noiembrie a.c. acesta a fost prezentat în fața instanței de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Cercetările continuă, pentru probarea întregii activități infracționale.” a transmis Florin Popa, purtător de cuvânt al IPJ Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.