Timpi de preparare:
• Timp de preparare: 20 min
• Timp de gătire: 30 min
• Gata în: 50 min
Ingrediente:
• 4 pulpe de pui
• 250 g smântână pentru gătit
• 2 linguri făină
• 250 ml lapte
• sare
• 1 lingura unt
• 1 legătură pătrunjel
Mod de preparare:
Se spală pulpele de pui, se taie în două și se pun la fiert în apă cu puțină sare. Când sunt aproape fierte, se prepară sosul de smântână. Se topește untul într-o oală, se adaugă laptele, făina, se amestecă bine să nu se facă cocoloașe, apoi se toarnă smântâna. Se adaugă sare după gust, pătrunjelul tocat și se lasă pe foc până se îngroașă. Se toarnă totul într-un vas de lut. Se preîncălzește cuptorul. Se scot pulpele fierte se adaugă în vas, peste sos, apoi se bagă totul la cuptor timp de 30 de minute, până se rumenește carnea.
ZIARUL CURIERUL ZILEI ESTE INTERESAT DE OPINIILE ŞI SUGESTIILE DUMNEAVOASTRĂ, LEGATE DE CONŢINUTUL CURIER.RO.
De asemenea, aducem în atenţia tuturor CLIENȚILOR noștri ACTUALI și VIITORI, noua adresă de E-MAIL a redacţiei: anuntcurierulzilei@gmail.com Trimite
CONTACTAŢI-NE LA TELEFOANELE: 0248/215740; 0248/215726; 0348/401525