Agresorul de la Liceul Stâlpeni, în instanţă

0
0

Tatăl unui elev de la Liceul I.C. Petrescu din comuna Stâlpeni va fi trimis în judecată după ce a făcut scandal la unitatea de învăţământ. Acesta a ameninţat-o pe femeia de serviciu şi doi martori.  
Dosarul a fost instrumentat de către polițiștii Secției 15 Poliție Rurală Stâlpeni sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung. Gheorghe T., de 55 de ani, din Stâlpeni este acuzat de săvârşirea în concurs a infracțiunii de amenințare şi de tulburarea ordinii și liniștii publice. Pe data de 12 octombrie, dimineaţă, când şi-a dus fiul la şcoală, bărbatul nu a fost lăsat să intre în curte. Bărbatul nu era lăsat să intre după ce înainte cu câteva zile ameninţase mai mulţi elevi în clasă pe motiv că se certaseră cu fiul lui. Furios, a ameninţat-o cu moartea de femeia de serviciu, care i-a interzis accesul. De faţă erau alţi doi părinţi martori la scenă, care i-au atras atenţia să vorbească frumos şi să lase femeia în pace. Bărbatul s-a luat şi de ei, provocându-le o stare de indignare şi de temere.
Dosarul penal a fost înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung cu propunere de trimitere în judecată a inculpatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.