Ruladă de pui cu şuncă şi mazăre

0

Timpi de preparare:
• Timp de preparare: 120 min
• Timp de gătire: 60 min
• Gata în: 3 ore, 0 min
Ingrediente:
• piper
• sare
• 2 ouă
• 200 gr. legume congelate (mazăre, morcovi, porumb)
• 150 gr. şuncă
• 30 gr. unt
• 1 cană de lapte
• 6 felii pâine
• 1 piept de pui
• condimente de bază pentru supă
Mod de preparare:
1. Taie pieptul de pui de pe oase şi feliază-l. Înmoaie feliile de pâine în lapte şi stoarce-le bine. Topeşte unul şi adaugă-l peste pâinea înmu¬iată în lapte, împreună cu şunca tăiată cubuleţe, legume, sare şi piper după gust şi o linguriţă de condimente pentru supă. Adaugă două ouă bătute spumă şi ames¬tecă bine.
2. Întinde feliile de piept de pui pe un tocător de lemn şi bate-le uşor cu ciocănelul pentru şniţele. Presară cu sare şi piper. Pune amestecul de mai sus pe feliile de carne, rulează-le, leagă-le cu sfoară, aşază-le într-o tavă de teflon şi stropeşte-le cu unt topit.
3. Pune tava în cuptor la foc iute câteva minute, să le prăjeşti, apoi redu flacăra şi coace-le până când carnea se înmoaie. Stropeşte rulada cu zeama din tavă în timp ce se coace.