A murit strivit sub tractor

0

Un bărbat şi-a pierdut viaţa ieri, după ce s-a răsturnat cu tractorul pe care îl conducea. Omul a fost prins sub vehicul iar când a fost scos de cetăţeni era deja mort. Accidentul a avut loc în apropiere de grădina casei victimei. 
Ieri după-amiază, Ştefan P., de 59 de ani, din comuna Cicăneşti conducea motocultorul său pe un drum din spatele grădinii lui. La un moment dat, bărbatul a pierdut controlul volanului şi vehiculul a căzut într-o râpă. Cum vehiculul nu este prevăzut cu cabină, Ştefan P. a fost proiectat pe pământ iar vehiculul a căzut peste el şi l-a strivit. O vecină a sunat imediat la 112 şi a anunţat accidentul, chemând ajutoare.
Două echipaje cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat de la Detaşamentul Curtea de Argeş s-au deplasat la Cicăneşti. La sosirea forţelor de intervenţie tractoristul fusese scos de cetăţeni de sub vehiculul cu remorcă.
Din nefericire, nu mai putea fi ajutat echipajul, medical stabilind că este decedat având leziuni incompatibile cu viaţa. Poliţiştii au demarat o anchetă la faţa locului pentru a se stabili împrejurările în care a avut loc tragedia. Trupul neînsufleţit a fost transportat la prosectura Spitalului Municipal Curtea de Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.