Elevii argeșeni iau banii pe transport în avans

0

Banii de transport pentru elevii argeșeni care au domiciliul în altă localitate decât cea în care este școala vor fi acordați lunar între 25-28 ale lunii, pentru luna următoare. 
Aceștia se vor da pe baza unor cereri pe care elevii le depun la școală lună de lună până pe data de 10, fără să mai fie necesare documente justificative, cum ar fi bilete sau abonamente, pentru decontare. Noutatea este că acești bani nu mai trebuie justificați de către elevi, decât în cazurile în care sumele sunt suplimentate sau în cazul în care este vorba despre elevi care stau în internate sau în gazdă. În rest, pentru elevii care fac naveta zilnic, aceștia au opțiunea să ia banii în avans. Îi pot folosi fie la transportul cu mijloace personale, fie pentru achiziție de bilete sau abonamente. Sumele vor fi primite la finalul fiecărei luni conform proiectului de ordin. Tot ce trebuie să facă este să depună o cerere la școală în care să precizeze distanța dintre casă și școală. Suma aceasta forfetară lunară este de 60 lei/lună pentru distanţe de până la 3 km. Pentru distanţele ce depăşesc 3 km, suma de 60 lei/lună se suplimentează cu 6 lei/lună, pentru fiecare kilometru, până la maximum 342 de lei pentru 50 de km, prevede proiectul de ordin.
Pentru distanţele de peste 50 de kilometri calculul se va face similar, prin suplimentarea cu 6 lei/lună, pentru fiecare kilometru, conform documentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.