La închisoare după ce s-a iubit cu o minoră

0
0

Deşi ar fi putut să-i fie fiică, un piteştean în vârstă de 40 de ani s-a iubit cu o minoră care nici măcar nu împlinise 14 ani. Copila i-a fost concubină vreme de câteva luni până când totul a ieşit la iveală şi bărbatul a fost arestat. Instanţa l-a condamnat şi are de ispăşit o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni. 
Totul a ieşit la iveală în martie 2022, atunci când Valerică Bobi T., de 40 de ani, din Piteşti, a fost arestat preventiv sub acuzaţia de sex cu o minoră. Bărbatul avea o relaţie de concubinaj cu o fată în vârstă de 14 ani. Anchetatorii au stabilit că bărbatul, fără să ţină cont de vârsta copilei ce ar fi putut să-i fie fiică, a considerat-o nevasta lui. A avut o relaţie de concubinaj cu ea, în perioada iunie 2021-ianuarie 2022. A stat în arest preventiv din martie, până în luna mai, când măsura a fost înlocuită cu arestul la domiciliu, măsură menţinută până în prezent. A fost trimis în judecată, iar în luna iulie a fost condamnat de Judecătoria Piteşti la o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni închisoare. Inculpatul a contestat decizia instanţei şi Curtea de Apel Piteşti i.a respins apelul, menţinând pedeapsa dată de instanţa de fond.
Tot luni, bărbatul a fost ridicat de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș care au pus în executare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.