Timpi de preparare:
• Timp de preparare: 20 min • Timp de gătire: 80 min • Gata în: 1 ore, 40 min
Ingrediente:
• 1 cutie de bere neagră • 200 gr. ciuperci conservate • 100 gr. unt • 2-3 crenguțe rozmarin • 1 căpăţână de usturoi • 1 kg pulpă de porc • sare şi piper
Mod de preparare:
Carnea se împănează pe ambele părţi cu usturoi, se strânge într-o ruladă și se leagă. Se unge pe toată suprafaţa cu unt moale, se presară cu sare și piper. Se înfig mici ace de rozmarin. Se așează carnea într-o tavă şi se dă la cuptor, unde se lasă 40 de minute, timp în care se mai rotește. După acest timp, se toarnă berea, se adaugă și ciupercile scurse și trecute printr-un jet de apă și se mai lasă încă 40 de minute la cuptor. După coacere, care se verifică printr-o scobitoare în urma căreia nu trebuie să iasă suc din carne. Se mai lasă 10 minute în tavă înainte de a o tăia și aduce la masă.
ZIARUL CURIERUL ZILEI ESTE INTERESAT DE OPINIILE ŞI SUGESTIILE DUMNEAVOASTRĂ, LEGATE DE CONŢINUTUL CURIER.RO.
De asemenea, aducem în atenţia tuturor CLIENȚILOR noștri ACTUALI și VIITORI, noua adresă de E-MAIL a redacţiei: anuntcurierulzilei@gmail.com Trimite
CONTACTAŢI-NE LA TELEFOANELE: 0248/215740; 0248/215726; 0348/401525