Universitatea din Piteşti – scoate la concurs un post vacant de Inginer de Sistem Debutant S

0
0

Universitatea din Piteşti, cu sediul în Piteşti, str. Târgu din Vale, nr. 1, scoate la concurs un post vacant de Inginer de Sistem Debutant S, din cadrul Compartimentului tehnic informatizare / D.G.A.

Angajarea se va face cu normă întreagă, pe perioadă nedeterminată.

  Condiţiile generale şi specifice necesare pentru ocuparea postului de execuție scos la concurs:

  • Pregătirea profesională impusă ocupantului postului:
  • Pregătirea de bază: studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • Pregătire de specialitate în domeniile: automatică, calculatoare, electronică, electrotehnică, inginerie si management, telecomunicații, tehnologii informationale, inginerie electrică, informatică aplicată;
  • Cunoştinţe de operare/programare pe calculator (necesitate şi nivel): operare pe calculator, nivel avansat
  • Limbi străine (necesitate şi nivel) cunoscute: cunostinte de limba engleză nivel avansat
  • Vechimea în muncă nu este necesară.

* În conformitate cu art. 153 alin (2) din Legea nr. 1/2011 a Educaţiei Naţionale, diploma de absolvire sau de licenţă a absolvenţilor învăţământului superior de lungă durată din perioada anterioară aplicării celor trei cicluri tip Bologna este echivalentă cu diploma de studii universitare de master în specialitate.

            Tipul probelor de concurs, locul, data şi ora desfăşurării acestora: concursul va consta în probă scrisă, probă practică şi interviu. 

Probele se vor susţine la Rectorat, str. Târgu din Vale, nr.1, sala nr. 12 (Sală Senat), parter astfel: proba scrisă în data de Miercuri 11.01.2023, începând cu ora 10, proba practică în data de Miercuri 18.01.2023, începând cu ora 10,00.,iar interviul în data de Joi 26.01.2023, începând cu ora 10.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor: Miercuri 04.01.2022, între orele 10 – 12, la sediul Universității din Pitești – Secretariat Rector, etaj 1.

Relaţii suplimentare se pot obţine la tel. 0348 453 380, e-mail rector@upit.ro şi pe site-ul universităţii www.upit.ro rubrica Posturi vacante.

Notă: Concursul se desfăşoară în baza HGR nr. 1.336 din data de 28 octombrie 2022.