Afacerea cu lemne l-a băgat în mormânt

0
0

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din comuna Berevoeşti şi-a găsit sfârşitul după ce s-a răsturnat cu camioneta pe un drum forestier. Victima se întorcea de la pădure cu maşina încărcată de lemne. Mădălin Petrişor S. era tatăl unui copil de aproximativ 3 ani.  
Mădălin Petrişor S. avea o relaţie de concubinaj cu o tânără care i-a dăruit un copil care are aproximativ 3 ani. Luni, bărbatul a plecat la pădure. Obişnuia să meargă într-o exploataţie forestieră acolo unde găsea multe crengi rămase după ce muncitorii încărcau în camioane doar buştenii groşi. Le tăia, le curăţa şi le încărca într-o camionetă Dacia, ca să le vândă. În timp ce se afla la pădure a fost sunat de concubină şi i-a spus că este la lucru. A fost ultima dată când femeia l-a auzit. Seara, ea a tot încercat să-l sune dar îi intra căsuţa vocală. Nu şi-a făcut griji, crezând că partenerul ei se află într-o zonă fără semnal. La câteva ore după ce s-a întunecat afară, a primit vestea tragică de la unchiul ei. Acesta din urmă mergea pe un drum forestier, îndreptându-se către o pensiune când a văzut camioneta răsturnată. A sunat-o pe nepoată şi i-a spus. Femeia a mers în pădure unde a aflat că tatăl copilului ei este în stare critică. Tot ea a sunat la 112 şi a anunţat tragedia. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung s-au deplasat la faţa locului, dar şi un echipaj medical, care a efectuat manevre de resuscitare, întrucât bărbatul se afla în stare de inconștiență. Din păcate, manevrele de resuscitare nu au avut succes, fiind declarat decesul.
În urma verificărilor preliminare, efectuate de polițiștii de investigații criminale au stabilit că Mădălin Petrişor S. a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat într-o râpă, unde a lovit un copac. Plecase către casă, dar nu a mai ajuns. Trupul neînsufleţit a fost transportat la morga unde va fi efectuată autopsia care va stabili cauza decesului. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.