A furat țiței din conducta magistrală, la Drăganu

0
0

Un bărbat, de 33 de ani, din comuna Băbana, a fost prins în noaptea de  11 spre 12 ianuarie a.c., în jurul orei 00:30, de către polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Drăganu, în timp ce transporta cu o autoutilitară mai multe bidoane cu țiței. Anchetatorii au stabilit că acesta a furat din conducta magistrală a OMV Petrom, de la Drăganu, aproximativ 6.000 de litri de produs petrolier nerafinat. M.S.

„În continuare, au fost efectuate verificări cu privire la proveniența acestuia, de către polițiștii din cadrul compartimentului specializat al Serviciului de Ordine Publică Argeș, împrejurare în care a fost identificată o instalație artizanală, utilizată pentru sustragerea de produs petrolier din magistrala de,pe raza comunei Drăganu.
În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 229 din Codul Penal, cercetările fiind desfășurate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.
Autoutilitara și produsul petrolier au fost indisponibilizate pentru cercetări.
Prejudiciul stabilit în urma sustragerii cantității de produs petrolier este de 15.800 de lei.
În ziua de 12 ianuarie a.c., după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 13 ianuarie a.c., să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive” a transmis IPJ Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.