Timpi de preparare:
• Timp de preparare: 15 min
• Timp de gătire: 15 min
• Gata în: 30 min
Ingrediente:
• 1 piept de rață
• 1 rodie
• 1 ceapă mare
• oțet
• sare
• piper
Mod de preparare:
Partea cu piele a pieptului de rață se crestează în romburi.
Pieptul de rață se rumenește într-o tigaie la foc mediu-mare. Întâi se rumenește parte cu piele timp de 5 minute pentru a elibera grăsimea.
Se coace și partea netedă a pieptului de rață timp de 5 minute la foc mediu.
Se preîncălzește cuptorul la 100 de grade Celsius. Se păstrează pieptul de rață la cald, în cuptor.
În tigaia în care s-a rumenit pieptul de rață, se rumenește și ceapa tocată mărunt.
Se adaugă bobițele de rodie și se stropește cu puțin oțet.
Pieptul de rață se așază pe farfurie și se pune sosul de rodii peste carne.
Pentru un plus de prospețime, pieptul de rață cu sos de rodii se poate servi și cu bobițe de rodii proaspete.
ZIARUL CURIERUL ZILEI ESTE INTERESAT DE OPINIILE ŞI SUGESTIILE DUMNEAVOASTRĂ, LEGATE DE CONŢINUTUL CURIER.RO.
De asemenea, aducem în atenţia tuturor CLIENȚILOR noștri ACTUALI și VIITORI, noua adresă de E-MAIL a redacţiei: anuntcurierulzilei@gmail.com Trimite
CONTACTAŢI-NE LA TELEFOANELE: 0248/215740; 0248/215726; 0348/401525