Un atacant congolez, al 11-lea transfer efectuat de FC Argeș

3

FC Argeș a fost cea mai activă echipă din Liga 1 pe piața transferurilor. Piteștenii au ajuns la 11 fotbaliști aduși în această iarnă.
Ultimul sosit la gruparea din Trivale este Kevin Koubemba (29 ani), un atacant de 1,92 metri, care evoluează pentru echipa naţională a Congo. Noua achiziție a alb-violeților va face pereche în compartimentul ofensiv cu camerunezul Arnold Garita, fotbalist care a confirmat așteptările, reușind să marcheze până acum 9 goluri.

”Bine ai venit, Kévin Koubemba! Bienvenue!

FC Argeş l-a adus pe internaţionalul congolez Kévin Koubemba. În vârstă de 29 de ani, noul atacant al clubului nostru vine din Ucraina, de la Chernomorets Odesa. Kévin s-a născut în Coulommiers, o micuţă localitate din Franţa. Provine dintr-o familie cu rădăcini congoleze, acesta având pe lângă cetăţenia franceză şi pe cea congoleză.
A început fotbalul la Amiens SC, iar în 2014 a fost transferat de Lille, echipă pentru care a şi debutat în Ligue 1, într-un meci pierdut cu 1-0 în faţa celor de la Lorient. A jucat în total 8 meciuri în prima ligă din Franţa, în sezonul 2014/15. A mai jucat pentru Brest în Ligue 2, pentru ca în 2016 să aibă prima experienţă în fotbalul din afara Hexagonului.
A fost transferat de Sint-Truiden, echipă din prima ligă a Belgiei, unde a jucat tot 8 partide, reuşind să şi marcheze un gol. Au urmat apoi două sezoane la CSKA Sofia, perioadă în care a jucat 24 de meciuri şi a marcat 1 gol. În sezonul 2016/17 a ieşit vicecampion al Bulgariei. După aventura la sud de Dunăre, s-a întors în Franţa, în Ligue 2, la Bourg-en-Bresse Péronnas, echipă de la care a fost transferat Arnold Garita.
După doar un sezon în Franţa, a plecat la Sabail FC, în Azerbaidjan. La azeri a petrecut 3 sezoane. În 2021 a ajuns în Albania, la Teuta Durrës, pentru ca în 2022 să se transfere în Malaysia, la Kuala Lumpur City. Ultima sa experienţă, până să ajungă în Trivale, a fost la Chornomorets Odesa. Pentru echipa din Ucraina a jucat în 7 partide. Atacantul ce măsoară 1.92 metri, a debutat pentru Congo în 2014 şi a strâns în total 8 selecţii pentru Les Diables Rouges. În 2015 a făcut parte din lotul lărgit al congolezilor pentru Cupa Africii pe Naţiuni. În prezent este cotat de transfermarkt.com la 200.000 euro”, este prezentarea făcută de piteșteni pe site-ul oficial al clubului.

Cei 11 jucători transferați de FC Argeș în această iarnă

● Wesley Jobello (de la UTA Arad) ● David Croitoru (liber de contract) ● Boubacar Hanne (de la Gil Vicente) ● Facundo Rizzi (de la Gimnasia y Esgrima) ● Andrei Tîrcoveanu (de la FC Botoșani) ● Brendon Lucas (de la HCDM FC) ● Mario Zebic (de la Korona Kielce) ● Zorhan Bassong (de la Montreal) ● Sebastian Micu (de la FC Brașov, sub formă de împrumut) ● Mimito Biai (de la Cherno More) ● Kevin Koubemba (Cherno More Odessa) M.D.

3 COMENTARII

  1. Si cu toate astea,pe ce loc se află FC AR-GENTEA?Rapidul a făcut două transferuri mari si late..Si pe ce loc Este?mai bine zis,e esenta enormă intre cele doua conduceri adminstratv-o sportiv,nu ai vorbesc de bani.Nu cu banii primăriei faci performanța. Adu ,primare oameni cu bani lângă echipa..ca altfel,liga2 scrie pe echipa asta.

  2. Gentea este înconjurat de niste trepadusi ; Stanciu,Alexe,Vișan Alin etc. Vă mirați de rezultate si transferuri, Stanciu îl văd numai la televizor si se dezice de partea sportivă atunci el ce face ?Alexe Director Sportiv , când explică și el transferurile făcute. Ce face in Clubul ăla Foamete?,Vestă?. Gentea s-a îndepărtat de toți oamenii de fotbal.

  3. Cine face domnilor de la FC Argeș transferurile ăsta, câți bani dați la intermediari care iî aduc si cât va revine vouă.La ce salarii cred ca dați tb.sa fiti in primele 6.Care este bugetul la fotbal rog Primarul sau pe alt cineva din Club sa explice.Directorul Executiv , Directorul Sportiv. Transparenta fraților fiindcă sunt si bani publici din cate citesc.Primarul iese in presa daca nu merge treaba si spune ca nu este vina lui ca nu merge echipa , atunci te intreb eu Primare cine i-a pus în funcții pa acești oameni ?Stanciu,Foamete,Alexe pe ce criterii sa te vb de bine Stanciu la DIGI ? Nu var fi rusine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.